GRÁNIT 2007 KFT Andó Csaba – kőfaragó mester

Több mint ötven éves hagyományokkal rendelkező vállalkozásunkat a nagyszüleimtől vettem át, amit a nagyapám, Hárshegyi Nándor alapított 1946-ban. Halála után nagymamám, Hárshegyi Nándorné vezette a céget.

Nagyszüleim széles körű szakmai tudására, tapasztalataira alapozva kezdtem el ezt a munkát 1999-ben. Azóta folyamatosan fejlesztem, a legmodernebb technológiát képviselő gépparkot alkalmazva.
2007-ben alapítottuk a Gránit 2007 KFT-t. Síremlékek készítése mellett belsőépítészeti kőmunkák (konyhapultok, oszlopok, kandallók, mosdólapok, ablak párkányok, lépcsőburkolatok) készítését is vállaljuk többféle anyagból, akár márványból vagy mészkőből is.
Köveink színei a fehértől a feketéig számtalan variációban választhatóak.Cégünk saját importot bonyolít le, termékeinket Indiából, Kínából és Olaszországból szerezzük be.
A közvetlen import miatt áraink rendkívül versenyképesek, és a 350-400 db-os raktárkészlet miatt gyors kiszolgálást tudunk biztosítani.A sírköveket saját magam, saját kezűleg készítem, viszonteladással nem foglalkozom. Éppen ezért bátran elmondhatom, hogy a megrendelőink egyedi különleges igényeit is ki tudjuk elégíteni számos egyedi faragott síremlékkel.
Telephelyünkön több mint 350 féle sírkő tekinthető meg, széles szín és formaválasztékban.
Anyagválasztékunk főleg gránitból, márványból és mészkőből áll.
Elsősorban gránitból készítjük termékeinket. Ez az anyag örökéletű, fénytartó, időtálló.
Különlegességét, egyediségét az a tulajdonsága adja, hogy a természetben két azonos színű nem található.

Félévszázados tapasztalat és minőségi munka.

GRÁNIT 2007 KFT
Andó Csaba – kőfaragó mester

Telefon: 88/454-307
30/247-5464
30/620-5317
Web: www.sirkoveszprem.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Legutóbbi bejegyzések

RSS Kegyeleti hírek

  • Újabb volt válogatott focistánk hagyott itt bennünket 2022-07-28
    Hatvankét éves korában elhunyt Kardos József 33-szoros válogatott labdarúgó, aki az 1986-os mexikói világbajnokságon mindhárom csoportmérkőzésen szerepelt.     A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának szerdai gyászjelentése felidézi, hogy az egykori hátvéd 1960. március 29-én született Nagybátonyban. A helyi Bányász igazolt játékosa volt 1974-től, majd három évvel később átkerült a Salgótarjáni BTC-be.    A legendás edző, […] The post Újabb volt […]
    kegyelettel

Papp sírkő Nógrád megye Héhalom

Kuzma Gránit

Szabó Gránit Bugyi

Gránit Kft. - Csátalja. Belsőépítészeti megoldások.