Síremlék és egyéb gránit munkák

Síremlék, sírkő, urnasíremlék, kripta, valamint gránitból konyhai és fürdőszobai pultok, ablak párkányok kívül-belül!

Gránitból készült új síremlékek, sírkövek széles választékával várjuk kedves megrendelőinket, mindkét kiállító udvarunkban.

KAPOSVÁRON A NYUGATI TEMETŐ PORTÁJÁVAL SZEMBENI KIÁLLÍTÓ UDVARUNKBAN ÉS A TÜSKEVÁRI SOROMPÓ MELLETT. Állandó akciókkal mindig tudunk kedves ügyfeleinknek segíteni, hogy méltó emléket tudjanak állítani elhunyt szeretteiknek.

Bemutatótermünk: A nyugati temető főbejáratával szemben (Kaposvár, Kanizsai u. 95.)
Bemutatótermünk: A nyugati temető főbejáratával szemben (Kaposvár, Kanizsai u. 95.)

Katalógusunkból és a többi képről is lehet síremléket választani, de egyedi elképzeléseket is megvalósítunk.
Síremlékeket, kripta felépítményeket,
az ország egész területére szállítunk.

Cégünk 1957-ben alakult Kaposváron. Ötvös János kőfaragó mester irányításával, összesen 4 alkalmazottal működött a Teleki (volt Tanácsház) utcában lévő műhely. A város legismertebb kőfaragó mestere szakoktatóként és vizsgáztatóként is dolgozott a cseri városrészben található Építőipari Szakközépiskolában, ahol a kőfaragó tanulók a mesterség minden apró részletét megtanulhatták egészen 1989-ig, ugyanis cégünk alapító atyja ekkor nyugdíjba vonult.

A Teleki utcai műhely a város bérleményeként tovább már nem működhetett, a cég kiköltözött Mernyére. Az ipari tevékenység itt folyik, sírkövek, kripták, urnasiremlékek, gránit pultok, ablak párkányok stb.

A mernyei telephely mellett fenntartunk kettő kaposvári bemutatótermet is, ahol kedves ügyfeleink segítségére állunk a megfelelő választásban, továbbá megtekinthetik termékeinket, ezáltal betekintést kapnak kínálatunkból.

Sírkőkészítéskor vállaljuk egyes, dupla és urnasírok, valamint kripták elkészítését a tervezéstől a helyszínen történő kihelyezéséig. Sokféle márvány-, és gránitanyagból dolgozunk. Szakképzett dolgozóink és a mai kornak megfelelő modern gépek és szakértelmünk biztosítják Önnek a minőséget. A sírkövek kiválasztásakor segítségére vannak kollégáink, akik személyre szabott lehetőségekkel várják a kedves érdeklődőket bemutatótermeinkben, Kaposváron a nyugati temető főbejáratával szemben és a Rákóczi iskolával szemben.

Nálunk a pontosság és a megbízhatóság a legfontosabb, hogy Önnek megnyugtató legyen a síremlék készítése és az örök nyugalom biztosítása kedves elhunyt hozzátartozójának.

Amit nyújtani tudunk a síremlék kiválasztásánál, hogy segítünk a legmegfelelőbbet ajánlani ami pénztárcájának a legjobban megfelel. Cégünk 55 éves múltra tekint vissza, nagy tapasztalattal a hátunk mögött, amit az Ön síremlékének a készítésénél is felhasználunk, így biztosan elégedett ügyfelünk lesz. Több, mint 50 éves tapasztalattal, bármilyen kővel kapcsolatos kérdésében segítséget nyújtunk ügyfeleinknek.

Vállalunk:

egyes síremlékek
dupla síremlékek
kripták
urna síremlékek

Helyszíni ingyenes felmérések
Szaktanácsadás
Kiszállítás az ország egész területére
Elhelyezés
Egyedi igények kielégítése
Pontos és gyors kivitelezés
Részletfizetési lehetőség

Telefonszám:

82/310-870
+36-30/963-4771
+36-20/366-7896

Nyitvatartás: H-P: 9:00 – 16:00-ig; Szo: 9:00 – 12:00-ig

Második bemutató udvarunk címe: 7400 Kaposvár, Kanizsai u. 56.

A Rákóczi iskolával szemben, a Nyugati temető alsó bejáratánál

Telefonszám:

+36-30/329-1760
+36-20/366-7896

Nyitvatartás: H-P: 9:00 – 16:00-ig; Szo: 9:00 – 12:00-ig

Web: http://www.otvossirko.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .