Stefán Gránit Kőfeldolgozó

Vállalkozásomat 1999. Február 1-én alapítottam akkor mint Betéti társaság. Azóta óriási változásokon mentünk keresztül. Cégünk rendkívül szerény körülmények között alakult meg, az akkoriban csak műkőkészítéssel foglalkozó vállalkozás 2 főből állt. Tevékenysége műkőből készült síremlékek készítése volt. Amelyek 90%-ban a helyi temetőkben kerültek kiszállításra. A vállalkozás azóta is megtartotta hagyományos,családi arculatát.

2000-ben az egyre növekvő érdeklődésre és az új kihívásokra való tekintettel kezdtünk foglalkozni nemes kövekkel is. Pl:márvány-gránit. Akkor mint viszonteladók értékesítettük a márványból és gránitból készült síremlékeket. Az évek során a cég teljesen berendezkedett a Mészkő – márvány – gránit importálására és feldolgozására. A tevékenységünk kiterjeszkedett különböző épület-díszítő munkákra is. pl: Párkányok, lépcsők, balluszteres korlátok, kandallók, konyhai-fürdőszobai pultok, márvány dísz oszlopok, asztallapok, burkolatok stb. Munkáink számtalan családi házat, kastélyt, közületi épületet, köztéri emlékművet és templomokat díszítenek. De a műkő gyártó részlegünk is folyamatosan bővülés alatt van.Nagy mennyiségű műkő terméket tudunk akár egyszerre legyártani. Legyen az síremlék vagy éppen egy bonyolult épület diszitő termék.

A nyersanyagot szerte Európából 24 tonnás kamionokkal szállíttatjuk az üzembe, ott targoncák segítségével történik az anyag mozgatás. Egyre növekvő raktárkészletünkell előreláthatólag 2011 közepén már viszonteladókat is ki tudunk szolgálni. Félkész vagy kész síremlékekkel most is várjuk viszonteladók jelentkezését is.

Bemutató kert:

Cím: 2013 Pomáz, Mártírok útja

Tel: +36 30/799 567

Megrendelő iroda:

Cím: Budapest X.ker.Kozma utca 7.  Új köztemető

Tel: +36 30/4 799 567
Web: http://www.stefanmarvany.hu