Fülöpkő Kiskunmajsa

Fülöp sírkő: a tradíció és a modern technológia találkozása

A történet a betonnal kezdődött. Amikor a múlt század harmincas éveiben Csábi László anyai nagyapám elhatározta, hogy betonárukat fog készíteni, nem gondolta, hogy egy máig tartó családi hagyományt alapoz meg.

Fülöp sírkő: a tradíció és a modern technológia találkozása
Fülöp sírkő: a tradíció és a modern technológia találkozása

Az újabb és újabb generációk azonban stafétabotként adták tovább egymásnak a tudást, így az évek során a betont felváltotta a műkő és a gránit, a kis vállalkozás pedig egy folyamatosan fejlődő, a legmodernebb technológiát használó, tekintélyes gépparkkal rendelkező, kőfeldolgozással és megmunkálással foglalkozó céggé vált.

A több évtizedes szakmai tapasztalatnak és a gondosan kiválasztott, kiváló szerszámoknak köszönhetően speciális, egyedi igényeket is teljesíteni tudunk. Mind többen fordulnak hozzánk azzal a kéréssel, hogy újítsunk fel már meglévő sírköveket. Cégünk a tisztítástól kezdve, az újravésésen át, a régi műkő gránitkőre történő cseréjéig a legváltozatosabb megrendeléseket is teljesíteni tudja.

Meglepetések helyett
A hagyomány és a családi név kötelez bennünket: nálunk nem fordulhat elő, hogy valaki a megrendelés után szembesül a rejtett költségekkel. Áraink kiszámíthatóak, hiszen tartalmazzák a helyszínre történő kiszállítást – akár vidékre is – a vésést. Szükség esetén elbontjuk a régi sírkövet és ügyelünk arra is, hogy az új sírkő megfelelően előkészített helyre kerüljön, ezzel előre meggátoljuk a későbbi süllyedést. Mindezt pedig minden esetben a határidők pontos betartásával végezzük.

Ügyfeleink nem csak az általunk készített, illetve forgalmazott „standard síremlékek” közül válogathatnak. Hozott tervek alapján nagy szakértelemmel, saját műhelyünkben elkészítjük az egyedi elképzeléseknek megfelelő sírkövet legyen szó akár új formáról, akár hagyományos megoldásról.

Viszonteladóink számára nyersanyagok és gránit megmunkálási széles választékával állunk rendelkezésre

Fülöpkő Kiskunmajsa

Mangalica Kft, 6120 Kiskunmajsa, Fő utca 25.
Telefon: +36 20 9 33-22-11
6120 Kiskunmajsa, Bajcsy-Zsilinszky utca 54 (a felső temetővel szemben)

Web: www.fulopko.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .