Engedje meg, hogy röviden bemutassam 2003 óta működő vállalkozásom.

A gránit szakmában, azon belül is a sírkőkészítéssel foglalkozó cégekkel állok kapcsolatban és javaslok számukra megjelenési helyeket az online média felületein.

Több szakoldalt és egyéb közéleti oldalt működtetek reklám lehetőségekkel. Tulajdonomban van többek között a https://granitmarvany-info.hu  és a https://kegyelettel.hu, vagy a https://granit-marvany.hu/   szakoldal is, mely az Önök rendelkezésére áll.

Ezen felül több területi közéleti portál is a tulajdonomat képezi, mint például a https://megyeinfo.hu is. További odalaim és Facebook csoportjaim megtekinthetők a https://mr3.hu portálon

Ezen felületeken biztosítok információs lehetőséget vállalkozások bemutatására, igen kedvező anyagi feltételekkel.

Engedje meg, hogy az Önök számára is bemutassam ezt a lehetőséget!

A fent jelölt oldalakon cégének szöveges, illetve képes megjelenést biztosítanék éves szerződéskeretén belül, összességében mindössze 60 ezer forint értékben, mely a szerződési időszak alatt folyamatosan a rendelkezésére áll vállalkozása számára.

 

Miért érdemes szerződni velem?

 

  • Honalapja számos látogatott oldalon elérhetővé válik, így erősítve annak a Google keresőben történő helyezését, előre lépését. Ezt hívom linképítésnek.
  • Szöveges információ esetén keresőszavas megjelenés, honlap hivatkozással, mely szintén fontos eleme honlapjának
  • Google térkép készítése képekkel, elérhetőséggel
  • Területi megjelenés két szakoldalamon a többi vállalkozás között
  • Külön bemutatkozó az oldalakhoz tartozó Facebook közösségekben, az általam képviselt közösségi oldalain, csoportjaiban, rendszeres hirdetéssel

Egyéb lehetőség

Csak azt szeretném, hogy ha a vállalkozásom neve, címe, és honlapja látható lenne ezen és a https://granitmarvany-info.hu  oldalon, melynek ára 12 hónapra 10. 000 forint Bruttó

Tudomásul veszem, hogy a jelentkezés elfogadása után az oldal üzemeltetője megkereshet és ajánlatot tehet esetleges további megoldások bemutatására, mint például honlap készítés, egyéb releváns hirdetési lehetőségek.

További információ a 06 20 456 8680-as telefonszámon érhető el

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .