Ajka sírkő

Sírkő Veszprém megye
Cégünk magalapítása óta rohamosan fejlődik megrendelőink bizalmának és megelégedésének köszönhetően.
Kezdetben csak műkő síremlékek és épületkövek készítését tudtuk vállalni, de a növekvő igények és a folyamatos gépvásárlások eredményeként
mára már főleg minőségi alapanyagokból gránitból, és márványból készítjük termékeinket.
Szemléletünkből eredően csak válogatott nyersanyagokból jól képzett szakemberek által készített síremlékeket ajánljuk vevőink számára melyekért teljes körű garanciát vállalunk. 
Formatervezett modern sirköveinkkel és kiegészítőinkkel egy teljesen új irányt mutatunk. Kérésre házhoz is megyünk és segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb síremléket.
Vállaljuk egyedi síremlékek, különleges elképzelések megvalósítását, kézi faragások elkészítését, bel és kültéri építő valamint díszítő elemek kivitelezését.
8400, Ajka Ipari park Északi szektor

Legutóbbi bejegyzések

RSS Kegyeleti hírek

  • Eltemették Tamás Gáspár Miklóst 2023-01-31
    Végső búcsút vettek családtagjai, barátai, kollégái és tisztelői a 74 éves korában elhunyt Tamás Gáspár Miklós filozófustól, közírótól a budapesti Farkasréti temetőben kedden. Tamás Gáspár Miklóst hosszú betegség után január 15-én érte a halál.     Karácsony Gergely főpolgármester, aki az elhunytat a főváros és a demokratikus politikai közösség nevében búcsúztatta, azt […] The post Eltemették Tamás […]
    kegyelettel

Papp sírkő Nógrád megye Héhalom

Kuzma Gránit

Szabó Gránit Bugyi

Gránit Kft. - Csátalja. Belsőépítészeti megoldások.