Ajka sírkő

Sírkő Veszprém megye
Cégünk magalapítása óta rohamosan fejlődik megrendelőink bizalmának és megelégedésének köszönhetően.
Kezdetben csak műkő síremlékek és épületkövek készítését tudtuk vállalni, de a növekvő igények és a folyamatos gépvásárlások eredményeként
mára már főleg minőségi alapanyagokból gránitból, és márványból készítjük termékeinket.
Szemléletünkből eredően csak válogatott nyersanyagokból jól képzett szakemberek által készített síremlékeket ajánljuk vevőink számára melyekért teljes körű garanciát vállalunk. 
Formatervezett modern sirköveinkkel és kiegészítőinkkel egy teljesen új irányt mutatunk. Kérésre házhoz is megyünk és segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb síremléket.
Vállaljuk egyedi síremlékek, különleges elképzelések megvalósítását, kézi faragások elkészítését, bel és kültéri építő valamint díszítő elemek kivitelezését.
8400, Ajka Ipari park Északi szektor

Legutóbbi bejegyzések

RSS Kegyeleti hírek

  • Újabb volt válogatott focistánk hagyott itt bennünket 2022-07-28
    Hatvankét éves korában elhunyt Kardos József 33-szoros válogatott labdarúgó, aki az 1986-os mexikói világbajnokságon mindhárom csoportmérkőzésen szerepelt.     A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának szerdai gyászjelentése felidézi, hogy az egykori hátvéd 1960. március 29-én született Nagybátonyban. A helyi Bányász igazolt játékosa volt 1974-től, majd három évvel később átkerült a Salgótarjáni BTC-be.    A legendás edző, […] The post Újabb volt […]
    kegyelettel

Papp sírkő Nógrád megye Héhalom

Kuzma Gránit

Szabó Gránit Bugyi

Gránit Kft. - Csátalja. Belsőépítészeti megoldások.