Ajka sírkő

Sírkő Veszprém megye
Cégünk magalapítása óta rohamosan fejlődik megrendelőink bizalmának és megelégedésének köszönhetően.
Kezdetben csak műkő síremlékek és épületkövek készítését tudtuk vállalni, de a növekvő igények és a folyamatos gépvásárlások eredményeként
mára már főleg minőségi alapanyagokból gránitból, és márványból készítjük termékeinket.
Szemléletünkből eredően csak válogatott nyersanyagokból jól képzett szakemberek által készített síremlékeket ajánljuk vevőink számára melyekért teljes körű garanciát vállalunk. 
Formatervezett modern sirköveinkkel és kiegészítőinkkel egy teljesen új irányt mutatunk. Kérésre házhoz is megyünk és segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb síremléket.
Vállaljuk egyedi síremlékek, különleges elképzelések megvalósítását, kézi faragások elkészítését, bel és kültéri építő valamint díszítő elemek kivitelezését.
8400, Ajka Ipari park Északi szektor

Legutóbbi bejegyzések

RSS Kegyeleti hírek

  • Akkor most vállalja, vagy nem vállalja? 2022-05-13
    Az Új Köztemetőben, ami Budapest legnagyobb temetője már nem lehetséges megrendelni a sírgondozást, családon belül kell megoldani számolt be a Telex. A Budapesti Temetkezési Intézet közleménye szerint a szolgáltatás létezik, csak technikai okokból kifolyólag korlátozottan elérhető. A Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. elmondása szerint ennek a helyzetnek a kialakulása az önkormányzati díjstopra […] The post Akkor most […]
    kegyelettel

Papp sírkő Nógrád megye Héhalom

Kuzma Gránit

Szabó Gránit Bugyi

Gránit Kft. - Csátalja. Belsőépítészeti megoldások.