Márvimpex Kft.

Cégünk, – megújuló cégnév és cégforma mellett – 29 éve tevékenykedik a magyarországi nemeskő piacon, amely 60 éves családi tradíción alapuló, kőfaragó tevékenységre épül.
Cégünk harmadik generációs kőfaragó vállalkozás, melynek gyökerei visszanyúlnak az ’50-es évek legelejéig. Az apáról-fiára szálló vállalkozás jelenleg is családi vállalkozásként működik. A tulajdonosi körben meglévő, közel 60 éves szakmai tapasztalat, a korszerű kőfeldolgozó üzemünk, és a műszaki szakember gárdánk, garancia a megrendelői igények magas szintű kielégítésére.
Főprofilunk, márvány, gránit és mészkő feldolgozása és kereskedelme. Raktárkészletünkben – a világ négy kontinensének bányáiból származó – több ezer m2 márvány, gránit és mészkő, állandóan rendelkezésre áll, de igény szerint gyakorlatilag bárhonnan származó követ be tudunk szerezni.

1108 Budapest, Sírkert út 38.
Telefon: 0670-772-6818, 0670-772-7043
Nyitva tartás: telefonon előre egyeztett időpont alapján
Web: http://www.marvimpex.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Legutóbbi bejegyzések

RSS Kegyeleti hírek

  • Újabb volt válogatott focistánk hagyott itt bennünket 2022-07-28
    Hatvankét éves korában elhunyt Kardos József 33-szoros válogatott labdarúgó, aki az 1986-os mexikói világbajnokságon mindhárom csoportmérkőzésen szerepelt.     A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának szerdai gyászjelentése felidézi, hogy az egykori hátvéd 1960. március 29-én született Nagybátonyban. A helyi Bányász igazolt játékosa volt 1974-től, majd három évvel később átkerült a Salgótarjáni BTC-be.    A legendás edző, […] The post Újabb volt […]
    kegyelettel

Papp sírkő Nógrád megye Héhalom

Kuzma Gránit

Szabó Gránit Bugyi

Gránit Kft. - Csátalja. Belsőépítészeti megoldások.