Márvimpex Kft.

Cégünk, – megújuló cégnév és cégforma mellett – 29 éve tevékenykedik a magyarországi nemeskő piacon, amely 60 éves családi tradíción alapuló, kőfaragó tevékenységre épül.
Cégünk harmadik generációs kőfaragó vállalkozás, melynek gyökerei visszanyúlnak az ’50-es évek legelejéig. Az apáról-fiára szálló vállalkozás jelenleg is családi vállalkozásként működik. A tulajdonosi körben meglévő, közel 60 éves szakmai tapasztalat, a korszerű kőfeldolgozó üzemünk, és a műszaki szakember gárdánk, garancia a megrendelői igények magas szintű kielégítésére.
Főprofilunk, márvány, gránit és mészkő feldolgozása és kereskedelme. Raktárkészletünkben – a világ négy kontinensének bányáiból származó – több ezer m2 márvány, gránit és mészkő, állandóan rendelkezésre áll, de igény szerint gyakorlatilag bárhonnan származó követ be tudunk szerezni.

1108 Budapest, Sírkert út 38.
Telefon: 0670-772-6818, 0670-772-7043
Nyitva tartás: telefonon előre egyeztett időpont alapján
Web: http://www.marvimpex.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Legutóbbi bejegyzések

RSS Kegyeleti hírek

  • Akkor most vállalja, vagy nem vállalja? 2022-05-13
    Az Új Köztemetőben, ami Budapest legnagyobb temetője már nem lehetséges megrendelni a sírgondozást, családon belül kell megoldani számolt be a Telex. A Budapesti Temetkezési Intézet közleménye szerint a szolgáltatás létezik, csak technikai okokból kifolyólag korlátozottan elérhető. A Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. elmondása szerint ennek a helyzetnek a kialakulása az önkormányzati díjstopra […] The post Akkor most […]
    kegyelettel

Papp sírkő Nógrád megye Héhalom

Kuzma Gránit

Szabó Gránit Bugyi

Gránit Kft. - Csátalja. Belsőépítészeti megoldások.