Márvimpex Kft.

Cégünk, – megújuló cégnév és cégforma mellett – 29 éve tevékenykedik a magyarországi nemeskő piacon, amely 60 éves családi tradíción alapuló, kőfaragó tevékenységre épül.
Cégünk harmadik generációs kőfaragó vállalkozás, melynek gyökerei visszanyúlnak az ’50-es évek legelejéig. Az apáról-fiára szálló vállalkozás jelenleg is családi vállalkozásként működik. A tulajdonosi körben meglévő, közel 60 éves szakmai tapasztalat, a korszerű kőfeldolgozó üzemünk, és a műszaki szakember gárdánk, garancia a megrendelői igények magas szintű kielégítésére.
Főprofilunk, márvány, gránit és mészkő feldolgozása és kereskedelme. Raktárkészletünkben – a világ négy kontinensének bányáiból származó – több ezer m2 márvány, gránit és mészkő, állandóan rendelkezésre áll, de igény szerint gyakorlatilag bárhonnan származó követ be tudunk szerezni.

1108 Budapest, Sírkert út 38.
Telefon: 0670-772-6818, 0670-772-7043
Nyitva tartás: telefonon előre egyeztett időpont alapján
Web: http://www.marvimpex.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Legutóbbi bejegyzések

RSS Kegyeleti hírek

  • Eltemették Tamás Gáspár Miklóst 2023-01-31
    Végső búcsút vettek családtagjai, barátai, kollégái és tisztelői a 74 éves korában elhunyt Tamás Gáspár Miklós filozófustól, közírótól a budapesti Farkasréti temetőben kedden. Tamás Gáspár Miklóst hosszú betegség után január 15-én érte a halál.     Karácsony Gergely főpolgármester, aki az elhunytat a főváros és a demokratikus politikai közösség nevében búcsúztatta, azt […] The post Eltemették Tamás […]
    kegyelettel

Papp sírkő Nógrád megye Héhalom

Kuzma Gránit

Szabó Gránit Bugyi

Gránit Kft. - Csátalja. Belsőépítészeti megoldások.