Somogy Gránit

Kétgenerációs családi vállalkozásként üzemeltetjük műkőkészítő és kőfaragó műhelyünket Kaposfüreden. Édesapám Szabó István a vállalkozás alapítója, aki 1976-tól kőfaragó vállalkozóként tevékenykedik.

Korábbi gyakornoki éveit egy kaposvári mester kezei alatt töltötte, akitől ténylegesen megtanulta a szakma fogásait.
Az alapítástól kezdve a fő profil a sírkőkészítés (főként műkő és beton anyagból), de a megrendelői és piaci igényekhez igazodva a 80-as évek végétől tevékenységi körünk kibővült a márvány és gránit feldolgozással, valamint az épületmunkával is.
A kő szeretetével megfertőződve 1988-tól kapcsolódtam be a szakmai munkába, jelenleg az ezen változatlan tevékenységi körre alapított új vállalkozásunk, a Somogy-Gránit Kft. működtetése a fő feladatom. Célom a több évtizedes szakmai tapasztalat és szakértelem kihasználásával, megbízható és magas színvonalú szolgáltatás nyújtása a megrendelőink részére.

Szabó Csaba  ügyvezető

Kiállító udvar: 7400 Kaposvár, Kanizsai u. 87.
Telefon:+36-20/560-9535
Nyitva tartás: Hétfő – Péntek: 09:00 – 16:00
Téli nyitvatartás: Kedd-Szerda-Csütörtök: 09:00-14:00
Műhely: 7451 Kaposvár – Kaposfüred, Állomás u. 4.
Kontakt: Szabó Csaba +36-30/357-3336
Web: http://www.somogygranit.hu/

Legutóbbi bejegyzések

RSS Kegyeleti hírek

  • Eltemették Tamás Gáspár Miklóst 2023-01-31
    Végső búcsút vettek családtagjai, barátai, kollégái és tisztelői a 74 éves korában elhunyt Tamás Gáspár Miklós filozófustól, közírótól a budapesti Farkasréti temetőben kedden. Tamás Gáspár Miklóst hosszú betegség után január 15-én érte a halál.     Karácsony Gergely főpolgármester, aki az elhunytat a főváros és a demokratikus politikai közösség nevében búcsúztatta, azt […] The post Eltemették Tamás […]
    kegyelettel

Papp sírkő Nógrád megye Héhalom

Kuzma Gránit

Szabó Gránit Bugyi

Gránit Kft. - Csátalja. Belsőépítészeti megoldások.