Síremlék Becsehely, Zala megye

A cégtulajdonos, Németh Zoltán 1984-ben került kapcsolatba a kővel. Előbb a műkőkészítés fortélyait ismerte meg, majd ’87-ben úgy dönt, egyéni vállalkozó lesz. Amikortól pedig a nemesebb kövekhez is egyre könnyebben hozzá lehetett jutni, természetes volt számára a váltás. Két évtizede így már maga is importál gránitot. Az évek során kapcsolatba került szinte valamennyi észak-olaszországi gránitfeldolgozó üzemmel, illetve a kőipari gépgyártás horvát képviselőivel.

A cég folyamatos fejlődésének eredményeként – és a már említett kapcsolatok birtokában – 2003 végén felépíti új gránitfeldolgozó üzemét. A kő és gránit megmunkálásához szükséges teljes gépparkját (ív- és kontúrvágó, profilcsiszoló és hídvágó gépeit) egyedi megrendelés alapján készíttette el.

A vállalkozás főprofilja ebből adódóan mára a gránit nagytételű importja, igény szerinti színekben, feldolgozása és értékesítése. A gránitmegmunkálások során készítenek síremlékeket, épületek külső és belső gránit burkolatát, lapburkolatokat, könyöklőket, lépcsőket, mosdószegélyeket és konyhabútor munkalapokat. A belsőépítészethez kapcsolódó egyedi igényeket is kielégítik gránitból, legyen az bárpult vagy fürdőszobai berendezés.
A Németh Gránit hosszú távú tervei szerint a megrendelők és a viszonteladók szolgálatában kíván minden igényt kielégítően dolgozni.

Telephely: 8866 Becsehely, Kossuth L. u. 18.
Nyitvatartás: hétfő-péntek: 07.00-17.00
Ebédszünet: 12.00-12.45
Telefon: 06 (93) 551-042, + 36 (30) 217-0362
Fax: 06 (93) 551-043
Web: http://www.nemethgranit.hu

Legutóbbi bejegyzések

RSS Kegyeleti hírek

  • Akkor most vállalja, vagy nem vállalja? 2022-05-13
    Az Új Köztemetőben, ami Budapest legnagyobb temetője már nem lehetséges megrendelni a sírgondozást, családon belül kell megoldani számolt be a Telex. A Budapesti Temetkezési Intézet közleménye szerint a szolgáltatás létezik, csak technikai okokból kifolyólag korlátozottan elérhető. A Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. elmondása szerint ennek a helyzetnek a kialakulása az önkormányzati díjstopra […] The post Akkor most […]
    kegyelettel

Papp sírkő Nógrád megye Héhalom

Kuzma Gránit

Szabó Gránit Bugyi

Gránit Kft. - Csátalja. Belsőépítészeti megoldások.