Minőségi márvány és gránit

A Rozinka egy márvány, gránit kereskedés, amely Olaszországból importálja a minőségi márvány-, gránit-, mészkő táblákat, melyet a világ minden tájáról bányásznak.

Az árlistánkon szereplő gránit, márvány, mészkő anyagokból felmerülő igényeket általában a raktárkészletünkből ki tudjuk elégíteni, de olyan anyagokat is be tudunk szerezni, amelyek esetleg nincsenek a standard árlistánkon – itt fontos a határidő egyeztetése.

Rendszerint komplett blokkokat vágatunk fel a fontosabb gránit anyagokból, ami lehetővé teszi, hogy komplett sorozatokat biztosítsunk ügyfeleink részére. Így a különböző vastagságú gránit anyagokat azonos színárnyalatban kaphatják meg.

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódítanak az ázsiai országokból behozott késztermékek, amelyeket “standard sírkövek” néven ismernek ügyfeleink. Ezek meghatározott méretekkel legyártott komplett síremlékek, amelyek kétféle színárnyalatban kaphatók: világosszürke és fekete standard síremlékeket is forgalmazzuk.

Ezeket a standard sírköveket hihetetlenül versenyképes áron tudjuk biztosítani a készlet erejéig.

Rendelések felvétele általában fax-on keresztül, vagy a félreértések elkerülése érdekében személyesen történik. Megrendelések teljesítési határideje, általában a rendelés felvételtől számított 1-2 hét

Külső-és Belsőépítészeti munkák esetében, amennyiben ügyfelünk igényli, úgy munkatársaim helyszíni felmérést végeznek, szükség esetén sablonokat készítenek a további gyártás megvalósítása érdekében.

A helyszíni felmérés díjtalan!

I. sz. Telephely

4400 Nyíregyháza, Hunyadi u. 61.
Tel./fax: 42/408-517
Mobil: 30/625-8982
E-mail: rozinka2@freemail.hu
Web: http://www.rozinka.hu

II. sz. Telephely

4531 Nyírpazony, Liszkai dűlő 1.
Tel./fax: 42/230-300
Mobil: 30/653-4026
E-mail: rozinka2@freemail.hu
Web: http://www.rozinka.hu

Legutóbbi bejegyzések

RSS Kegyeleti hírek

  • Újabb volt válogatott focistánk hagyott itt bennünket 2022-07-28
    Hatvankét éves korában elhunyt Kardos József 33-szoros válogatott labdarúgó, aki az 1986-os mexikói világbajnokságon mindhárom csoportmérkőzésen szerepelt.     A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának szerdai gyászjelentése felidézi, hogy az egykori hátvéd 1960. március 29-én született Nagybátonyban. A helyi Bányász igazolt játékosa volt 1974-től, majd három évvel később átkerült a Salgótarjáni BTC-be.    A legendás edző, […] The post Újabb volt […]
    kegyelettel

Papp sírkő Nógrád megye Héhalom

Kuzma Gránit

Szabó Gránit Bugyi

Gránit Kft. - Csátalja. Belsőépítészeti megoldások.