Márvány Építőkő Kft

 

Választékunk több mint ötven színû - raktáron lévõ - márványból és gránitból áll, amelyet kisteleki üzemünkben és a szegedi bemutatótermünkben tekinthetnek meg a kedves érdeklõdök, valamint a referenciamunkák bemutatásával segítséget kapnak a tervezésben is.
Választékunk több mint ötven színû – raktáron lévõ – márványból és gránitból áll, amelyet kisteleki üzemünkben és a szegedi bemutatótermünkben tekinthetnek meg a kedves érdeklõdök, valamint a referenciamunkák bemutatásával segítséget kapnak a tervezésben is.

A márvány az a nemes anyag, melyet az építészetben minden korban használtak. Időtállósága miatt még ma is gyönyörködhetünk a régi épületek, szobrok, lépcsők szépségében.
A márvány és gránit, mint hidegburkolat a kőtudatban úgy él, hogy a lakásokban hideg, rideg érzetet kelt. Ezzel ellentétben, hozzáértő megmunkálással a szín és a forma jó megválasztásával a megfelelő helyen alkalmazva barátságos, meleg érzést ad.
Ma ezeket az anyagokat a burkolólap gyártás mellett többek közt síremlékek, lépcsõk, ablakpárkányok, pultok, asztallapok, fürdőszobaelemek, kandallók készítésére használjuk.
Vállalkozásunk negyed század szakmai tapasztalatát kamatoztatva szakosodott a kopásálló márvány és gránit megmunkálására. Az alapanyagok szállítója a nagy múltú olasz cég évek óta garanciát jelent a jó minõségre.
Választékunk több, mint 50 színû márványból és gránitból áll, melyből üzemünkben korszerű technológiával sokféle változatot nyújtó kül- és beltéri burkolatot gyártunk. A tükörfényes felületeken kívül csúszásmentesített lapokkal igyekszünk vevõink igényeit minél szélesebb körben kielégíteni. Eleget teszünk különleges kívánságoknak, egyedi megrendeléseknek, így a különbözõ íves lekerekített elemeket speciális kézi munkával készítjük.
Minõségi garancia, megbízhatóság, pontosság jellemzi tevékenységünket. Ezt támasztja alá az elmúlt évek forgalma is. Referenciamunkánk például a Takarékbank épületének burkolt felületei, továbbá pultokat szállítunk több konyhabútor gyártónak és számos középület, családi ház külsõ- és belsõ térburkolatát is nevünk fémjelzi. Célunk, hogy minél jobban, európaibb színvonalon szolgálhassuk ki ügyfeleinket
Honlapunkon keresztül ismerkedhet meg a márvány és gránit nyújtotta lehetõségekkel, barátkozhat meg a kõ szépségével!

6724 Szeged Kálvária tér 32.,és egyben bemutató terem is.

Telephelyek:
6760 Kistelek Hrsz: 1429/2
6760 Kistelek Árpád u.9.
6764 Balástya Széchenyi.u.12.
6762 Sándorfalva,Szabadság tér 3.
Web:  http://www.marvanyepko.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .