Mozsgai Gránit Kft.

Sírkő Pécs
Sírkő Pécs

Cégünk 20 éves kőfaragói tapasztalattal rendelkezik. Saját műhelyünkben elsősorban síremlékek készítésével és azok helyszíni összeállításával foglalkozunk, de minden gránitból és márványból elkészíthető épületmunkát is vállalunk.
Az általunk felhasznált alapanyagok kizárólag természetes anyagok: gránit, márvány, mészkő, és egyéb terméskövek. Ezeket az alapanyagokat tömb, vagy lap formájában vásároljuk, majd a terveknek megfelelő készterméket állítunk elő belőlük.
Az elmúlt években egyre nagyobb mennyiségben értékesítettünk gránit síremlékeket, így a piac diktálta változások miatt jelenleg import tevékenységeket is folytatunk. Ez az jelenti, hogy félkész termékek is rendelhetőek katalógusból. Az elkészítési idő így rövidebb és az árak jelentősen alacsonyabbak, mint egy egyedi tervezésű síremlék esetén.
Vásárlóink a kirakatunkban (egész évben megtekinthető) a már elkészült síremlékekből azonnal vásárolhatnak. Az ott dolgozó kollégánk egyedi elképzelések megtervezésében is segít, figyelembe véve a vásárlók igényeit, mind az alapanyag, a forma, a méret és az árak tekintetében. Műhelyünkben dolgozó képzett szakembereink rövid határidővel megvalósítják az elképzeléseket, majd összeállítják azokat a helyszínen.

Mozsgai Miklós Cégvezető

Mozsgai Gránit Kft.
Mobil: +36 30/272-1442
Telefon/Fax: 06-72/370-891
Web: http://www.gránitsírkő.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Legutóbbi bejegyzések

RSS Kegyeleti hírek

  • Újabb volt válogatott focistánk hagyott itt bennünket 2022-07-28
    Hatvankét éves korában elhunyt Kardos József 33-szoros válogatott labdarúgó, aki az 1986-os mexikói világbajnokságon mindhárom csoportmérkőzésen szerepelt.     A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának szerdai gyászjelentése felidézi, hogy az egykori hátvéd 1960. március 29-én született Nagybátonyban. A helyi Bányász igazolt játékosa volt 1974-től, majd három évvel később átkerült a Salgótarjáni BTC-be.    A legendás edző, […] The post Újabb volt […]
    kegyelettel

Papp sírkő Nógrád megye Héhalom

Kuzma Gránit

Szabó Gránit Bugyi

Gránit Kft. - Csátalja. Belsőépítészeti megoldások.